Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου του 1985. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας. Είναι φιλόλογοςψυχολόγοςσυγγραφέαςμεταφραστήςσυνθέτης και τραγουδιστής. Γνωρίζει ΕλληνικάΑγγλικάΓαλλικάΙταλικά & Ισπανικά.

Είναι καθηγητής Ελληνικών και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και σε όλες τις παραπάνω γλώσσες και έχει μεταφράσει από website, εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα μέχρι και διαφημιστικά project. Έχει συμμετάσχει ως αφηγητής στη δημιουργία διαδραστικών μαθημάτων για παιδιά καθώς και για ενήλικες.
Παίζει πιάνο και κιθάρα.

Ασχολήθηκε με τη μουσική σε ηλικία 4 ετών ξεκινώντας μαθήματα κλασικού πιάνου στο «Ωδείο Ριζοπούλου» και στο «Εθνικό Ωδείο» Ν.Ηρακλείου Αττικής. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια και να τραγουδάει επαγγελματικά. Το 2004 δημιούργησε το πρώτο του group, τους Time Infusion.

Το 2011 δημιούργησε τους New Rock Times, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Μαύρη Τρύπα» και προχώρησε σε μια σειρά από live και συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως την Τάνια Κικίδη, την Ευρυδίκη, την Σοφία Βόσσου, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Νίκο Μίχα, τα Ημισκούμπρια, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Βασίλη Καζούλη κ.α.

Από το 2012 μέχρι το 2014 παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Soprano Τίνα Ανδρικοπούλου. Από το 2014 ακολουθεί solo πορεία και κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ένοχο Μυστικό», γράφοντας μουσική και στίχους για το ομότιτλο κομμάτι που ερμήνευσε η Τάνια Κικίδη. Το Νοέμβρη του 2015 υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Crystal Dreams Music και κυκλοφορεί επίσημα τα πρώτα του τραγούδια ως ερμηνευτής σε στίχους και μουσική δική του, πραγματοποιώντας νέες συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως με το σχήμα Λάμπης Λιβιεράτος & Φίλοι για Πάντα,  τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Λάκη Παπαδόπουλο, την Θεοδοσία Τσάτσου και τον Χρήστο Δάντη. Έχει ερμηνεύσει χριστουγεννιάτικα παιδικά τραγούδια σε festival της πρωτεύουσας με τη μουσική και τους στίχους να φέρουν και πάλι την υπογραφή του.

Το 2019 ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Δίπλωμα Σύγχρονου πιάνου στο Lab Νέου Ηρακλείου Αττικής για τη No1 Rock Εξεταστική Επιτροπή της Ευρώπης, που περιλαμβάνει τα Rockschool Graded Music Exams, καθώς και τα Teaching and Performance Diplomas.

Οι επιρροές ποικίλλουν από την κλασική παιδεία, τα musicals, τη μουσική κινηματογραφικών ταινιών (soundtrack), την rock, την pop, την rock ‘n roll, έως την ηλεκτρονική και την παραδοσιακή μουσική. Έτσι, το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι συνεχείς εναλλαγές στυλ και ύφους καθώς δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής.