Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου του 1985. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Είναι φιλόλογος, ψυχολόγος, συγγραφέας, μεταφραστής, συνθέτης & τραγουδιστής. Γνωρίζει στο ανώτατο επίπεδο 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει μεταφράσει από website, εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα μέχρι και διαφημιστικά project. Είναι καθηγητής Ελληνικών και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και σε όλες τις παραπάνω γλώσσες. Έχει συμμετάσχει ως αφηγητής στη δημιουργία διαδραστικών μαθημάτων για παιδιά καθώς και για ενήλικες. Παίζει πιάνο και κιθάρα.

Ασχολήθηκε με τη μουσική σε ηλικία 4 ετών ξεκινώντας θεωρία και μαθήματα κλασικού πιάνου στο «Ωδείο Ριζοπούλου» και ύστερα από 2 χρόνια συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στο «Εθνικό Ωδείο» Ν.Ηρακλείου Αττικής.
Σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια, να γράφει στίχους, να τραγουδάει επαγγελματικά και να ολοκληρώνει δικές του κλασικές συνθέσεις.
Τον Οκτώβρη του 2004 δημιούργησε το πρώτο του group με καθαρά progressive επιρροές, τους Time Infusion.
Το 2008, σε ηλικία 23 ετών ξεκίνησε και το συγγραφικό του έργο γράφοντας το πρώτο του, υπό έκδοση, μυθιστόρημα δοκιμιακού χαρακτήρα με τίτλο «2332»!
Το 2011 δημιούργησε τους New Rock Times, συγκρότημα που ασχολήθηκε κυρίως με την ξένη και την ελληνική pop-rock μουσική σκηνή κυκλοφορώντας το τραγούδι «Μαύρη Τρύπα» και προχώρησε σε μια σειρά από live και συνεργασίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως την Τάνια Κικίδη, την Ευρυδίκη, την Σοφία Βόσσου, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Νίκο Μίχα, τα Ημισκούμπρια, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Βασίλη Καζούλη, τους Λάμπη Λιβιεράτο & Φίλοι για Πάντα, τον Χρήστο Δάντη κ.α.
Από το 2012 μέχρι το 2014 παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Soprano Τίνα Ανδρικοπούλου.
Από το 2014 ακολουθεί solo πορεία. Το Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησε επίσημα από την Melon Music η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ένοχο Μυστικό», γράφοντας μουσική και στίχους για το ομότιτλο κομμάτι που τραγούδησε η Τάνια Κικίδη.

Το Νοέμβρη του 2015 υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Crystal Dreams Music και δύο μήνες μετά κυκλοφορεί επίσημα σε στίχους και μουσική δική του τα πρώτα του τραγούδια ως ερμηνευτής «Λάδι στη Φωτιά» και «Ο χρόνος μαζί μου γελά».
Το καλοκαίρι του 2016 τραγουδάει μαζί με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Λάκη Παπαδόπουλο και ο Νοέμβρης της ίδιας χρονιάς τον βρίσκει να συνεργάζεται και να τραγουδάει μαζί με την Θεοδοσία Τσάτσου. Παράλληλα, ολοκληρώνει το δεύτερο μυθιστόρημά του με τον αινιγματικό τίτλο «Χώμα στο σκοτάδι». Το Δεκέμβρη του ίδιου έτους κυκλοφορεί και επίσημα από την Crystal Dreams Music το τραγούδι «Χριστουγεννιάτικη ευχή» και ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα παιδικά τραγούδια σε festival της πρωτεύουσας με τη μουσική και τους στίχους να φέρουν και πάλι την υπογραφή του.
Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι του «Αλήθεια» και το Σεπτέμβρη τραγουδάει με το σχήμα Λάμπης Λιβιεράτος & Φίλοι για Πάντα, καθώς και με την Μιράντα Φασόλη. Τον Φλεβάρη του 2018 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι του «Παρών», με τα γυρίσματα του video clip να γίνονται στο Παρίσι.

Οι επιρροές ξεκινούν από την κλασική παιδεία, την rock, την pop, την rock ‘n roll, την ηλεκτρονική και την παραδοσιακή μουσική, χωρίς ωστόσο να σταματούν πουθενά. Κύριο χαρακτηριστικό του, οι συνεχείς εναλλαγές στυλ και ύφους.