Ο Μιχάλης Τασίνας είναι «Παρών» με ένα μοναδικό τραγούδι σε ρυθμούς waltz!  Πρόκειται για το νέο video clip του, όπου αναζητά την αγαπημένη του σε «κάθε σταθμό» σε μουσική, ποίηση και παραγωγή δική του.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Πόλη του φωτός, το Παρίσι! Ο Πύργος του Άιφελ, η Μονμάρτη, η Βασιλική της Ιερής Καρδιάς (Sacre Coeur), η Παναγία των Παρισίων, η Γέφυρα των Tεχνών με τα περίφημα «λουκέτα της αγάπης», το Πάνθεον, ο φημισμένος ποταμός Σηκουάνας, οι Kήποι και το Παλάτι του Λουξεμβούργου, και η Place des Vosges είναι μερικοί από τους σταθμούς ζωής του καλλιτέχνη.

Το «Παρών» είναι ένα ιδιαίτερο λυρικό τραγούδι  με έντονα τα στοιχεία της κλασικής μουσικής. Ο ρομαντισμός, η μελαγχολία  και η νοσταλγία ξεδιπλώνονται σταδιακά, αφού μόνο στο τέλος του τραγουδιού αναφέρεται ο τίτλος του και αποκαλύπτεται το νόημά του! Έτσι, τίποτα δεν μας προϊδεάζει για το ανατρεπτικό φινάλε, καθώς στο μεγαλύτερο κομμάτι του τραγουδιού περιγράφονται οι όμορφες και οι μαγικές στιγμές που ζουν μόνο οι ερωτευμένοι!  Μόνο στο τέλος, ο καλλιτέχνης «φωνάζει παρών» κάθε φορά που η αγαπημένη του τον ζητά, ακόμα κι αν δεν είναι ή δεν ήταν ποτέ μαζί…

Είναι το πρώτο ποίημα του Μιχάλη Τασίνα που μελοποιείται και ο ιδιαίτερος μελαγχολικός αλλά και αλληγορικός τρόπος σκέψης του αποδίδεται με εικόνες, γλαφυρές περιγραφές, μεταφορές και παρομοιώσεις.

Το «Παρών» θα μπορούσε να είναι ο ύμνος του ανεκπλήρωτου έρωτα ή του έρωτα που διακόπηκε νωρίς! Θα μπορούσε να είναι ένας ταπεινός ύμνος αγάπης…
Σίγουρα πάντως θα βρίσκεται πάντα εκεί όταν θα το αναζητάμε κάθε φορά που θα μας ψάχνει στον ένα και μοναδικό σταθμό στον οποίο μας περιμένει…
στον σταθμό της αληθινής και ανιδιοτελούς αγάπης!

Η μίξη και το master έγινε από τον Διονύση Χριστοδουλάτο, το μοντάζ από τον Κώστα Πρόφη, η σκηνοθεσία από την Savoir film και η οργάνωση παραγωγής από την Crystal Dreams Music.

Κυκλοφορεί από την Crystal Dreams Music.

Πρόκειται για το πέμπτο από μία σειρά τραγουδιών που κυκλοφορούν φέροντας την υπογραφή τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά του Μιχάλη Τασίνα. Ένα κοκτέιλ κλασικής, pop rock και ηλεκτρονικής μουσικής με έντονη τη παρουσία ethnic στοιχείων έτοιμο να σερβιριστεί σε …δόσεις τους επόμενους μήνες.

…εις το επανιδείν!