Ο Μιχάλης Τασίνας σε μια από τις συνεχείς αναμετρήσεις του με…το χρόνο ερμηνεύει το νέο του τραγούδι ‘’Ο χρόνος μαζί μου γελά’’ σε μουσική,στίχους και παραγωγή δική του.

Με ανάλαφρο ύφος δεκαετίας ’90 σε ρυθμούς reggae και boheme επιρροές εξυμνεί το αναπάντεχο του έρωτα που κάνει κάθε άνθρωπο να αισθάνεται μικρό παιδί αδιαφορώντας για όλα.

Η μίξη έγινε από το Νίκο Δρακάκη.Πλήκτρα έπαιξε ο Δημήτρης Τσιμπάνος,κιθάρες ο Παντελής Κλήμης,μπάσο ο Θοδωρής Σταυριανός και drums ο Λεωνίδας Αγγέλης.Το μοντάζ καθώς και η λήψη του videoclip έγινε από το Κώστα Πρόφη.

Ευχαριστούμε τη βολλεϋμπολίστρια Ροζαλίνα Παπαδοπούλου για τη συμμετοχή της στο videoclip,τη Μαρία Παπαδόγγονα για τη πολύτιμη βοήθειά της και τον Όμιλο Γράψα Νέας Ιωνίας για την ευγενική χορηγία.

Κυκλοφορεί από τη Crystal Dreams Music

Πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016 φέροντας την υπογραφή τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά του ίδιου με εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που έχουμε συνηθίσει.Ένα κοκτέιλ κλασσικής,pop-rock και ηλεκτρονικής μουσικής με έντονη τη παρουσία ethnic στοιχείων έτοιμο να σερβιριστεί σε …δόσεις τους επόμενους μήνες.

…εις το επανιδείν!